top of page
icon-Pure.png

Pure Aroma Centar je predstavnik jedinstvenog i inovativanog koncepta mirisnog marketinga, koji se zasniva na filozofiji primene aromaterapije i aromakologije sa čistom i jasnom vizijom - da Vam pomogne da u poslovnom okruženju - koristeći neverovatnu prirodnu moć i mirise biljaka postignete visoki potencijal svog poslovanja, a samim tim izuzetne poslovne rezultate i uspeh.

U saradnji sa Pure aroma ekspertima moć mirisa možete upotrebiti za stvaranje poslovnog okruženja u kome bi stres smanjili na minimum, a kreativnost, potencijal i raspoloženje zaposlenih podigli na maksimum. U samo par koraka u Vašoj kompaniji uz pomoć prirodnog mirisa može se kreirati prijatan radni ambijent, unaprediti odnos sa klijentima, povećati prodaja i profit ili ostvariti bilo koji drugi poslovni cilj.

Koristeći neverovatna podsticajna dejstva biljaka - njihovim čistim, prirodnim esencijama, u stanju smo da postignemo rezultate koji se ne mogu uporediti ni sa jednim sintetičkim proizvodom slične namene.

Floor1.jpg

ISTAKNITE JEDINSTVENOST SVOG BRENDA MIRISOM

Untitled-2.jpg

Mirisni marketing je upotreba strateški odabranog mirisa koji ima za cilj da poveća prodaju i lojalnost brendu stvaranjem jedinstvenog korisničkog iskustva. U sve konkurentnijem okruženju, kompanije da svoje brendove učine prepoznatljivijim bez potrebe za isticanjem logotipa. Iako je vizuelno prepoznavanje moćno, mirisno prepoznavanje je mnogo moćnije. Istraživanja pokazuju da se oko 75% naših emocija stvara u zavisnosti od mirisa koji osećamo.

 

Uspomene vezane za miris otporne su na vreme. Naše čulo mirisa je jedino čulo koje dopire do nas na dubokom, instinktivnom nivou direktno do centra zadovoljstva u mozgu - i emocija, sećanja i kreativnosti koji tamo žive.

 

Poredjenja radi, studije pokazuju kako se sećamo samo 1% onoga što smo dodirnuli, 2% onoga što smo čuli, 5% onoga što smo videli, 15% onoga što smo probali i čak 35% onoga što smo pomirisali. Zato mnoge uspešne kompanije koriste prirodne mirise preko difuzera, kako bi poboljšale raspoloženje i produktivnost svojih zaposlenih kao i zadovoljstvo klijenata, a sve u cilju postizanja boljeg poslovnog rezultata.

bottom of page