top of page
banner-esencije.jpg
box.jpg

Aromaterapija,

divna snaga mirisa

Pure esencije su prirodne mešavine čistih eteričnih ulja i esencija aromatičnog bilja, i kao takve su prirodni dar ljudskom zdravlju, kao i duhu kojeg lepota mirisa uzdiže. Svaka biljka u prirodi ima svoj mirisni profil i svoj individualni dodir. U aromaterapiji mirisni efekat etarskih ulja koristi se za stimulisanje duha i tela. Zbog svog izuzetnog kvaliteta, eterična ulja i esencije su tokom vekova imala veliku vrednost, i oduvek su se smatrale izuzetno moćnim darom prirode. 

Prema izvešaju svetske organizacije Environmental Working Group parfemi i ostali mirisni proizvodi uglavnom sadrže prirodne mirisne esencije u tragovima. Mnogo više u njima je sintetičkih hemikalija koje proizvođači ne navode u deklaracijama pa potrošači ne znaju šta zapravo koriste, što može biti izuzetno štetno po ljudsko zdravlje.

 

Ono što Pure Aroma Centar razlikuje od drugih je to da sve naše formule obuhvataju najkvalitetnije pažljivo odabrane 100% prirodne esencije i čista eterična ulja. Posebnu pažnju poklanjamo očuvanju aktivnosti najprirodnijih sastojaka koje nam donose biljke, uz najviši standard kvaliteta u kategoriji aromaterapije i aromakologije u regionu.

organic-icons.png
bottom of page